ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Διάκριση για τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς με την Καρδιτσιώτισσα Κατερίνα Μποσκλαβίτη

διάκριση-για-τον-πανθεσσαλικό-διαγων-606736

Η Ελληνίδα καλλονή Κατερίνα Μποσκλαβίτη Σταρ Θεσσαλία 2015 από τις 27 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην μακρινή Κίνας. Ο διαγωνισμός Miss Tourism φιλοξενεί 35 υποψήφιες από όλο τον κόσμο και η Κατερίνα μας εκπροσωπεί επάξια την χώρα μας .

Οι υποψήφιες επισκέπτονται πολλά τουριστικά αξιοθέατα και διαφορετικές πόλεις ανά 2 ημέρες .Με άφιξη Σαγκάη και διαμονή για 2 ημέρες στην συνέχεια πέταξαν για Enshi όπου διέμειναν και καλωσόρισαν το νέο έτος . Κατά την διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου show και παρουσίασης των υποψηφίων στην πόλη Enshi η Κατερίνα μας κέρδισε τον τίτλο της 1ης Αναπληρωματικής Miss Tourism Queen Enshi 2016. Μέσα σε ένα κατάμεστο στάδιο η Ελληνίδα χειροκροτήθηκε για την χάρη και την ομορφιά της και μάγεψε κοινό και κριτές! Νικήτρια στέφθηκε η Μις Κίνα και 2η αναπληρωματική η Μις Ταϊλάνδη .

Στις 2 Ιανουαρίου ταξίδεψαν για Nantong με έντονο ιστορικό ενδιαφέρον επισκέφθηκαν σπουδαία ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία . Για 2ήμερη χαλάρωση και shopping μεταφέρθηκαν στο Hangzhou όπου απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με τον μεγαλύτερο βουδιστικό ναό που σώζεται έως σήμερα .Αύριο θα μεταφερθούν στο Taizhou όπου θα παραμείνουν για το υπόλοιπο πρόγραμμα του διαγωνισμού και τον μεγάλο τελικό που θα ολοκληρωθεί στις 18.01 όπου και η Σταρ Θεσσαλία 2015 ελπίζει και εύχεται να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο ομορφιάς Miss Tourism City 2016

Όλοι μας ευχόμαστε να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο του τουρισμού αν και ήδη κατάφερε το αδιανόητο, να στεφθεί την πρωτοχρονιά σε μία πόλη με έντονο το χρώμα της κινεζικής κουλτούρας και να βρίσκεται η μοναδική Ευρωπαία ανάμεσα σε δύο Ασιάτισες.

Κριτές του συγκεκριμένου event ήταν τοπικοί παράγοντες και μεγάλοι χορηγοί του διαγωνισμού . Μεγάλη τιμή για την Ελληνίδα εκπρόσωπο να στεφθεί 1η Ανα Miss Tourism Queen ως βασίλισσα του τουρισμού της συγκεκριμένης πόλης !

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου