ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ασκηση ετοιμότητας για σεισμό τη Δευτέρα

ασκηση-ετοιμότητας-για-σεισμό-τη-δευτ-842508

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής αφύπνισης και απόκτησης εμπειρίας του πυροσβεστικού προσωπικού σε ατυχήματα που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα ως προς τη φύση τους, η υπενθύμιση υφισταμένων διαδικασιών, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και επάρκειας των διαθέσιμων μέσων και εξοπλισμού, η βελτίωση του συντονισμού, της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και τέλος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινόμενου και η ενημέρωσή τους σε τρόπους αντίδρασης και προφύλαξης, θα διεξαχθεί άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμικό φαινόμενο, με την κωδική ονομασία’’ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2016’’.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί, σε πραγματικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις της Οινοποιίας Αγροτικού Συνεταιρισμού Καρδίτσας με συμμετοχή όλων των φορέων σε περιφερειακό επίπεδο.

Επικεφαλής του Διευθύνοντος Επιτελείου της άσκησης θα είναι ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΕ.Π.Υ.Δ. Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου και διεξαγωγής αυτής ο Διοικητής Π.Υ. Καρδίτσας, Πύραρχος Δημήτριος Σακελλαρόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου