ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Έκλεψαν σχάρες φρεατίων βάρους 2 τόνων!

έκλεψαν-σχάρες-φρεατίων-βάρους-2-τόνων-494481

Σε… πραγματική ταλαιπωρία εξελίχθηκε για τέσσερις νεαρούς Ρομά από τους Σοφάδες Καρδίτσας, η κλοπή «αναρίθμητων» μεταλλικών καπακιών φρεατίων βάρους δυο τόνων περίπου.

Οι τέσσερις Ρομά (ηλικίας 20, 21, 24 και 27 ετών αντίστοιχα) αφού έκλεψαν τα καπάκια υπονόμων από εργοτάξιο της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στο χωριό Κυπαρίσσια, φθάνοντας στις Νέες Καρυές υποχρεώθηκαν να τα ξεφορτώσουν σε διπλανό χωράφι αφού το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συνελήφθησαν τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και έτσι θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Λίγο πριν τις 4 χθες τα ξημερώματα, ο φύλακας του Κέντρου Λειτουργίας και Συντήρησης της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στο χωριό Κυπαρίσσια (σ.σ. κοντά στα διόδια Μοσχοχωρίου) ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για θορύβους που ακουγόταν στο εργοτάξιο, στο οποίο η εταιρία έχει αποθηκευμένα υλικά (καλώδια, εξοπλισμός κλπ) με την ΕΛ.ΑΣ. να ξεκινά τις έρευνες για τον εντοπισμό δυο αγροτικών αυτοκινήτων.

Οι τέσσερις δράστες στέκονται… άτυχοι, αφού στο 16ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Φαρσάλων, εκδηλώνεται βλάβη στο ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να ξεφορτώσουν τα κλεμμένα καπάκια, βάρους 1.800 κιλών, σε διπλανό χωράφι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, τα ξεφόρτωσαν στο χωράφι με σκοπό να τα μεταφορτώσουν κάποια άλλη ημέρα και να μην προκαλέσει υποψίες το χαλασμένο αυτοκίνητο.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, που τους αναζητούσαν και, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν με το δεύτερο αυτοκίνητό τους, συνελήφθησαν για να καταλήξουν τελικά στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι οι τέσσερις νεαροί Ρομά είναι κάτοικοι των Σοφάδων Καρδίτσας. Τα κλεμμένα καπάκια αποδόθηκαν στην εταιρία.

Εφ. Ελευθερία (Β.Κ.)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου