ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑμεΑ στην Καρδίτσα

πανελλήνια-συνάντηση-ομάδων-χορού-αμ-510469

Ετοιμασίες στην Καρδίτσα όπου θα φιλοξενηθούν το διήμερο 23-24 Μαΐου, 21 ομάδες από όλη την Ελλάδα, σε μια συνάντηση ομάδων χορού ΑμεΑ.

Επαγγελματικές ομάδες χορού με χορευτές με αναπηρία και μη καθώς και ομάδες που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού και εκφράζονται μέσα από αυτόν σε κλειστές ή ανοιχτές δομές σε Σχολεία ή ιδιωτικές Σχολές χορού. Άτομα με αναπηρία και χωρίς, ξετυλίγουν το χορευτικό τους ταλέντο και δημιουργούν επί σκηνής χορογραφίες σε όλα τα είδη του χορού και έρχονται να μας πουν χορευτικά ότι επί σκηνής όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και χωρίς διαφορά, κάτι που επιθυμούμε να γίνεται και στη ζωή μας!

Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 23 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρδίτσας.

Παρουσιάζονται οι 11 ομάδες και συγκεκριμένα 1 από Καρδίτσα, 3 από Αθήνα, 1 από Σέρρες, 5 από Θεσσαλονίκη, 1 από Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Την επόμενη ημέρα από τις 10.30 το πρωί έως την 1.30 το μεσημέρι παρουσιάζονται 10 ομάδες και συγκεκριμένα 3 από Θεσσαλονίκη, 2 από Πάτρα, 1 από Αθήνα, 1 από Καβάλα, 1 από Λάρισα, 2 από Καρδίτσας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου