ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΟΑΕΔ: Kληρώθηκαν 228 κατοικίες στην Καρδίτσα

οαεδ-kληρώθηκαν-228-κατοικίες-στην-καρδί-748197

Παρουσία του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η κλήρωση 228 νέων εργατικών κατοικιών και συγκεκριμένα αυτών που βρίσκονται απέναντι από το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Κέντρου Πιστοποίησης Βάμβακος που στην κυριολεξία κατακλύσθηκε από εκατοντάδες ενδιαφερομένους και τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα.

Εκτός του κ. Αμπατζόγλου και άλλων στελεχών του Οργανισμού σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, στην αίθουσα βρέθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. του νομού κ. Σκόνδρα και κ.κ. Τσιάρας και Ταλιαδούρος. Επίσης ήταν εκεί ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιαννέλος, αντιδήμαρχοι, ενώ την αντιπεριφέρεια εκπροσώπησε ο κ. Ψαχούλας.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης δόθηκαν τα παραχωρητήρια οικιών σε 32 δικαιούχους από την περιοχή Μουζακίου ή, τουλάχιστον, σε όσους παραβρέθηκαν.

Οι 228 δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών της Καρδίτσας θα πρέπει πάντως να κάνουν υπομονή για 9 μήνες περίπου. Όπως τονίσθηκε για να ολοκληρωθεί το έργο και κυρίως ο περιβάλλοντας χώρος θα χρειασθεί ένα σημαντικό διάστημα και η παράδοση αναμένεται το 3o τρίμηνο του 2015.

Οι τυχεροί που κληρώθηκαν όταν θα μπουν μέσα θα πληρώνουν ένα ενοίκιο της τάξης των 2 ευρώ το τετραγωνικό και έως ότου καλυφθεί το κόστος που τους αναλογεί από την κατασκευή των κατοικιών.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο κ. Αμπατζόγλου και οι άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι δεν έμειναν μέχρι το τέλος της κλήρωσης αλλά αναχώρησαν για να επιθεωρήσουν των χώρο των εργατικών κατοικιών.

ΠΗΓΗ: karditsalive.net

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου