ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν τρεις ROMA για κλοπή

καρδίτσα-συνελήφθησαν-τρεις-roma-για-κλο-204924

Και η μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, τρεις Έλληνες ROMA, ηλικίας 59, 23 και 14 ετών για κλοπή και μία 50χρονη Ελληνίδα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες μαζί με τον ανήλικο, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε αφύλακτο κοινοτικό χώρο αγροτικής περιοχής όπου αφαίρεσαν δέκα ελαστικά φορτηγών αυτοκινήτων διαφόρων διαμετρημάτων, ιδιοκτησίας 46χρονου Καρδιτσιώτη.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος και τη σύλληψη των τριών δραστών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 50χρονη μητέρα του 14χρονου, λόγω της ανηλικότητας του δεύτερου, ενώ ο 51χρονος πατέρας του αναζητείται.

Τα αφαιρεθέντα ελαστικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ κατασχέθηκε ακόμη και το παραπάνω φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου