ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Του πούλησαν κλεμμένα οχήματα

του-πούλησαν-κλεμμένα-οχήματα-381912

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής. Αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ακόμη ένας 56χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 43 ετών μαζί με το συνεργό τους αρχικά αφαίρεσαν τέσσερα οχήματα και συγκεκριμένα τρία (3) Ι.Χ. Φορτηγά και ένα (1) χωματουργικό μηχάνημα, ιδιοκτησίας κατασκευαστικής εταιρείας. Στη συνέχεια, εξαπάτησαν 42χρονο ημεδαπό, παραλαμβάνοντας από αυτόν το χρηματικό ποσό των (5.500) ευρώ προκειμένου να του πουλήσουν δύο από τα αφαιρεθέντα οχήματα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 58 και 43 ετών, ενώ ο 56χρονος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Όλα τα προαναφερόμενα οχήματα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου