ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σοβαρός τραυματισμός Καρδιτσιώτη από την ολισθηρότητα των πλακιδίων της κεντρικής πλατείας

σοβαρός-τραυματισμός-καρδιτσιώτη-απ-466029

Εξαιρετικά σοβαρά τραυματιστήκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας συμπολίτης μας, ο οποίος στην προσπάθειά του να διασχίσει την κεντρική μας πλατεία, γλίστρησε στο ύψος του συντριβανιού, από την ολισθηρότητα των πλακιδίων στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και λόγω του ψιλόβροχου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα από τα τέσσερα τσιμεντένια κολωνάκια με το πρόσωπο.

Από το δυνατό χτύπημα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ οι θαμώνες των γύρω καφετεριών που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο δεν άργησε να έρθει.

Αμέσως οι τραυματιοφορείς περιποιήθηκαν πρόχειρα το τραύμα και μετέφεραν τον άτυχο συμπολίτη μας στο Νοσοκομείο. Ωστόσο οι περίοικοι επιχειρηματίες επεσήμαναν στη «Γνώμη» πως το περισταστικό δεν είναι μεμονωμένο και οτι συμβαίνουν καθημερινά δεκάδες τέτοια ατυχήματα, με ήπιους όμως τραυματισμούς.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο ακόμη και το καλοκαίρι που τρέχουν τα νερά από το συντριβάνι, πόσο μάλλον το χειμώνα που η ολισθηρότητα και η φθορά των πλακιδίων σε συνδυασμό με τα νερά της βροχής που παραμένουν στάσιμα εκεί ή την παγωνιά καταστούν το σημείο απροσπέλαστο!

karditsanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου