ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στη λίμνη Πλαστήρα και φέτος αγώνες τριάθλου

στη-λίμνη-πλαστήρα-και-φέτος-αγώνες-τρ-480480

Στις 21 Ιουνίου θα επιστρέψει το XTERRA (αγώνες τριάθλου) στη Λίμνη Πλαστήρα για την 2η διοργάνωση του στην Ελλάδα.

Στο XTERRA Greece Championship, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, οι αποστάσεις που πρέπει να καλύψουν οι αθλητές είναι: 1500 μέτρα κολύμβηση, 30χλμ mountain bike και 10χλμ τρέξιμο. Υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής από ομάδες σκυταλοδρομίας με 2 ή 3 αθλητές.

Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, το XTERRA Greece υπόσχεται και το 2014 μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους των multisports και της περιπέτειας και μας επιφυλάσσουν νέες εκπλήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας του 2014, θα είναι παράλληλα και ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Triathlon σε συνεργασία με την ΕΟΤΡΙ.

Το 1o XTERRA Greece Championship πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα στις 15 Ιουνίου 2013.

Ο Ελληνικός αγώνας προσέλκυσε κορυφαίους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από 25 χώρες, σημειώνοντας αριθμός ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα στο τρίαθλο. Η οργάνωση και η αγωνιστική εμπειρία ήταν Παγκοσμίου επιπέδου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές του αγώνα και έθεσε την βάση για την καθιέρωση αλλά και την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xterragreece.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου