ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Κειμένου από το Θεατρικό Εργαστήριο

καρδίτσα-διαγωνισμός-συγγραφής-θεατ-493087

Διαγωνισμό για την συγγραφή πρωτότυπου θεατρικού κειμένου, με ελεύθερο θέμα προκηρύσσει το «τέχνης παίδευσις» Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας, δίνοντας βήμα σε όσους επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν τις σκέψεις και τα οράματά τους σε καιρούς χαλεπούς.

Σκοπός αυτού του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη νέων θεατρικών συγγραφέων που θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να δουν το κείμενο τους να μετουσιώνεται σε θεατρική παράσταση.

Ο διαγωνισμός θα αφορά 4 κατηγορίες:

• μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού

• μαθητές Γυμνασίου

• μαθητές Γενικού και Εσπερινού Λυκείου, καθώς και Λυκείου Επαγγελματικής-Τεχνικής Εκπαίδευσης

• ενήλικες

Ο διαγωνισμός, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και την Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας.

Οι συμμετοχές των κατηγοριών νέων αφορούν αποκλειστικά τον Νομό Καρδίτσας ενώ οι συμμετοχές στην κατηγορία των ενηλίκων αφορούν ολόκληρη την χώρα.

Τελευταία ημερομηνία αποστολής των συμμετοχών ορίζεται η 31 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο «τέχνης παίδευσις» στο Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας, Ταλιαδούρου 2, 6ος όροφος από Κυριακή έως Παρασκευή 6.00 -10.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2441023025, 6984036309 (whats up), στο E-mail: [email protected] και Facebook: https://www.facebook.com/karditsatheatro

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου