ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αρένα το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

αρένα-το-δ-σ-του-επιμελητηρίου-καρδίτσ-522046

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν για μια ακόμη φορά στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, στην έκτακτη συνεδρίαση του σώματος το μεσημέρι της Παρασκευής, συνεδρίαση η οποία διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, τα οποία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο και λίγο έλλειψε κάποιοι σύμβουλοι να πιαστούν στα χέρια.

Οι αντιδικίες ξεκίνησαν με την έναρξη της συνεδρίασης, με τους συμβούλους κ.κ. Αντωνίου και Ντενίση να ζητούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο κ. Παππά για το λόγο που δεν συμπεριέλαβε στην ημερήσια διάταξη, θέματα που είχαν υποδείξει οι ίδιοι και άλλοι 10 σύμβουλοι.

Επιπλέον ο κ. Παπουτσής ζήτησε να δει τις υπογραφές των 2/5 των μελών του Δ.Σ. που συνυπέγραψαν για τη σύγκλιση της έκτακτης συνεδρίασης, ενώ οι εντάσεις, οι οποίες διαδέχονταν η μία την άλλη, οδήγησαν τον κ. Παππά να «απειλήσει» να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να μπορέσει να διεξαχθεί με ηρεμία το συμβούλιο.

Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Κατσίκης όσο και ο κ. Τρίγκας κατηγόρησαν τον κ. Παππά οτι με δική του ευθύνη το Δ.Σ. του ΕΒΕ δεν λειτουργεί όπως πρέπει, ενώ ο δεύτερος εξήρε την υπευθυνότητα της υπηρεσίας να φέρνει προς συζήτηση τον προυπολογισμό για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού, σημείωσε δε, οτι εαν δεν λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, ο προυπολογισμός δεν πρόκειται ποτέ να ψηφιστεί.

Ο κ. Κατσίκης επί του προυπολογισμού σημείωσε οτι δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο σε μια διοίκηση η οποία δεν δέχεται την κριτική και την οποία δεν εμπιστεύεται ο ίδιος στη διαχείριση χρημάτων που προέρχονται από επιχειρηματίες του νομού που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Τέλος, μεγάλη φασαρία έγινε και για την αποστολή πεπραγμένων συνεδρίασης στο υπουργείο ανάπτυξης, το οποίο κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τις -εδώ και τρεις μήνες- κενές θέσεις του Α” Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του παρόντος Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας.

karditsanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου