ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρουσιάζεται στον κόσμο της

παρουσιάζεται-στον-κόσμο-της-388931

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η χθεσινή, προτελευταία, ημέρα της διαμονής της Νίκης στα 3-5 Πηγάδια. Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη θα προπονηθούν το πρωί για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο για την επιστροφή στο Βόλο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (6 μ.μ.) στο «Π. Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Από τις 23 Ιουλίου, η αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση και την τακτική των ποδοσφαιριστών, με στόχο οι κυανόλευκοι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα δώσουν ακόμη πέντε -τουλάχιστον- φιλικά. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τη θέληση και την προσπάθεια των κυανόλευκων στη Νάουσα, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα συμπεράσματα και να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται, σήμερα, Πέμπτη, με πρωινή προπόνηση και μετάβαση της αποστολής στο Βόλο τις μεσημεριανές ώρες. Από ’κει και πέρα, το τεχνικό τιμ, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Θάνο Θεοδώρου, θα έχουν το χρόνο να παρακολουθήσουν την πορεία των ποδοσφαιριστών, μέσα από τις προπονήσεις στο Βόλο και τα προγραμματισμένα φιλικά, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το έμψυχο δυναμικό χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις, με το Λεωνίδα Μπίλη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής.

Το σύνολο του έμπειρου τεχνικού ξεκίνησε τον προγραμματισμό νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό έδωσε την άνεση στον τομέα της οργάνωσης, αφού η ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές, να αναζητήσει καλύτερες προσθήκες στο νομό, στη χώρα αλλά και εκτός συνόρων, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Την προετοιμασία με τη Νίκη Βόλου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας παρακολούθησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Ράπτης, Πασκούλεφ, Παπαδόπουλος, Λάμπρου, Μπλούχος, Ναουμίδης, Κανταρτζής, Αναστασίου, Αντζούρης, Κεμάλι, Γκάμπας, Γεωργιάδης, Μέτσε, Αποστολίδης, Γιουβανέλης, Κόλα, Τσιανάκας, Δημουλάς, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκλαβίνης, Ταουσιάνης, Μπαλαράμπε, Κανελλόπουλος, Κολάρντ, Γκίκας, Αζίζ, Κρεββατάς, Αλεξανδρής, Παπουρτζής.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο

Την εικόνα της ομάδας θα μπορέσουν να δουν και οι φίλοι των κυανόλευκων στο επόμενο φιλικό της Νίκης, το οποίο θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ., με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Το πρόγραμμα των παιχνιδιών προετοιμασίας έχει ως εξής:

  • Σάββατο 8/8/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Πέμπτη 13/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  • Παρασκευή 14/08/2015 (Γήπεδο Νέας Αγχιάλου) ΠΥΡΑΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
  • Σάββατο 22/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Κυριακή 30/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

«Προετοιμασία επιπέδου Α’ Εθνικής»

Για την προετοιμασία και το πλάνο της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο το οποίο θέλει να παρουσιάσει η ομάδα, στον κόσμο, στην οργάνωση και στο επόμενο φιλικό.

Ο τεχνικός, Λεωνίδας Μπίλης

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡFM 89.5:

Οσον αφορά την προετοιμασία: «Δουλεύουμε σε θερμοκρασίες 16 – 22 βαθμούς Κελσίου. Είχαμε προγραμματίσει να καθίσουμε 13 μέρες, καθίσαμε 14 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως προς τον χρόνο που είχαμε για να δουλέψουμε. Ήταν μια μεγάλη θυσία της διοίκησης και είμαστε πολύ τυχεροί που δουλέψαμε σε αυτό το περιβάλλον. Ήταν μια ευκαιρία να προπονηθούν οι παίκτες και να γνωριστούμε μεταξύ μας. Νομίζω ότι η Νίκη Βόλου σε αυτές τις 15 ημέρες έγινε ομάδα, γιατί όλα τα πρόσωπα είναι καινούργια. Ηταν απαραίτητη η προετοιμασία σε ένα περιβάλλον ήσυχο και λίγο απομονωμένο. Εχουμε περάσει πολλά τεχνικοτακτικά στοιχεία και νομίζω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας: «Η Νίκη Βόλου θέλει να είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι. Να μη δίνει την παραμικρή πρωτοβουλία στον αντίπαλο, να έχει αποτελεσματικότητα και να προσελκύσει τους απαιτητικούς φιλάθλους της με ένα δημιουργικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι της Νίκης θα δουν μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, η οποία αν πάνε όλα καλά, θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για τη δουλειά και την παρουσία της διοίκησης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας: «Οταν προπονούνται 30 ποδοσφαιριστές κάτω από πολύ έντονες συνθήκες, παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς ο ύπνος, η διατροφή, η ξεκούραση και η αποκατάσταση. Δεν κοιτάμε την κατηγορία. Και στην Α’ Εθνική αν βρισκόμασταν, θα δουλεύαμε με τον ίδιο τρόπο και με τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να επέλθει η ανάπτυξη. Η διοίκηση δεν μας έχει αφήσει ακάλυπτους πουθενά, είναι παρούσα και εδώ στα 3-5 Πηγάδια, αφού έχουμε μαζί μας και τον κ. Θεοδώρου, τον τεχνικό διευθυντή μας. Εδώ ήταν και οι κ.κ. Λάμπρου, Γκόλιας, Βούλγαρης και όλα τα μέλη της διοίκησης. Δεν νιώσαμε ποτέ μόνοι. Είχαμε πάντα ανθρώπους, οι οποίοι κάλυπταν τις ανάγκες μας. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, αφού δεν έχουμε κανέναν τραυματισμό».

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής: «Παρακολουθούμε τις άλλες ομάδες, αλλά κοιτάμε περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς και αν είμαστε σωστοί στη δουλειά μας και μέσα στο γήπεδο. Η Νίκη δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά θα περιμένουμε και την περίοδο των φιλικών για να δούμε από κοντά κάποιες ομάδες».

Για τον κόσμο της Νίκης: «Θέλαμε τον κόσμο μαζί μας και ήταν από την πρώτη στιγμή. Εδωσε το παρών στην παρουσίαση της φανέλας, στην παρουσίαση της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί. Ακόμη και στο φιλικό με την Κ20, ήρθαν 50 άτομα από το Βόλο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα. Το έχουμε πάρει το μήνυμα και ανυπομονούμε να αρχίσουν τα φιλικά και να παίξουμε στο Π. Μαγουλάς. Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε το γήπεδο μας και ο κόσμος να δει τη Νίκη, όπως την ονειρεύεται».

Για το φετινό ρόστερ και τη μεταγραφική ενίσχυση: «Θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι σχεδόν 100%, αλλά αν δούμε πως χρειάζεται να αποκτήσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Αυτήν τη στιγμή 22 ποδοσφαιριστές έχουν προτεραιότητα, αυτοί θα είναι οι βασικοί.

Θέλουμε να έχουμε δύο ισοδύναμες ενδεκάδες και θα το καταλάβει και ο κόσμος στο πρώτο φιλικό. Υπάρχουν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές από τους 35 του ρόστερ, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο δεύτερο κομμάτι του προγραμματισμού μας, που σκοπό έχει να προετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές, χαρακτήρες – νικητές. Κοιτάμε και τα επόμενα χρόνια για να έχουμε μια φυσική συνέχεια. Ισως από το Δεκέμβρη και μετά, κάποιοι από αυτούς, να είναι έτοιμοι να μπουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο που θα είναι 16 ή 17 χρονών».

Για το πρόβλημα με τους Νέους Αθλητές λόγω της ΕΠΣΘ: «Δεν είμαι κατάλληλος να μιλήσω για το πρόβλημα της ΕΠΣΘ, γι’ αυτό μπορούν να μιλήσουν τα μέλη της διοίκησης που παρακολουθούν τις εξελίξεις από πάρα πολύ κοντά. Αν υπάρξει, όμως, πρόβλημα με τις μεταγραφές κάποιων ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα δεν δουλεύει μόνο για τη βιτρίνα της, αλλά και για ότι παρουσιαστεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου