ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αρχισε το «χτίσιμο» στη Νάουσα

αρχισε-το-χτίσιμο-στη-νάουσα-407334

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται από χθες στην πόλη της Ημαθίας, ενώ έκανε και την πρώτη της προπόνηση

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει από χθες η Νίκη Βόλου. Μετά την «πρώτη» στο «Π. Μαγουλάς» και τις προπονήσεις στο Βόλο, η αποστολή των κυανόλευκων αναχώρησε για τη Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δουλειά και μόνο… δουλειά, το σύνθημα των παικτών της ομάδας, του Λεωνίδα Μπίλη και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου, που καλούνται να εργαστούν απρόσκοπτα με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου για την εκπλήρωση των στόχων.
Με τα… μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες θα βάλουν τις βάσεις της νέας περιόδου, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο η Νίκη θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λάρισας, μαζί με το Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο, μετά τα δεδομένα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και την ποινή προσωρινής παύσης μέλους, που επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη ξεκίνησε τον προγραμματισμό νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό έδωσε την άνεση στον τομέα της οργάνωσης, αφού η ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές, να αναζητήσει καλύτερες προσθήκες στο νομό, στη χώρα αλλά εκτός συνόρων, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Το προπονητικό κέντρο, όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία της Νίκης

Η προσθήκη Κρεββατά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η διαμονή της ομάδας στο Βόλο, πριν την αναχώρηση για Νάουσα. Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν, πέραν της επισημοποίησης της περίπτωσης του Κόλλαρντ, τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κρεββατά. Ο 24χρονος επιθετικός δυναμώνει έτσι την επιθετική γραμμή της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη, ενώ ο ίδιος αποτελούσε διακαή πόθο των κυανόλευκων.

Με εμπειρίες και από το πρωτάθλημα και της Football League, μιας και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα των Σερρών, μετά το πέρασμά του από το Ρήγα Φεραίο (10 συμ. – 8 γκολ)έρχεται πλέον στη Νίκη Βόλου για να βοηθήσει τους κυανόλευκους να κάνουν το βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Κρεββατά. Ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς γεννήθηκε στις 07/06/1991 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ. Από εκεί πήγε στην Ακρόπολη Σέσκλου από όπου μεταπήδησε στον Πύρασο για δύο χρόνια στη Δ’ Εθνική. Ακολούθησε η παρουσία του στον Αλμυρό για έναν χρόνο στη Δ’ Εθνική. Αμέσως μετά αγωνίστηκε στον Σαρακηνό.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Μαχητής Τερψιθέας (Γ’ Εθνική). Πέρυσι έως τον Δεκέμβριο έπαιξε στον Ρήγα Φεραίο όπου πέτυχε 8 γκολ σε 10 συμμετοχές και το άλλο μισό μετεγράφη στον Εθνικό Σερρών (Football league) όπου είχε 15 συμμετοχές με 3 γκολ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μία εβδομάδα ακόμη για τα διαρκείας

Μέχρι τις 31 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, θα μπορούν να αιτούνται για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου. «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ
(Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)
2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ
3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ
4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ
5) Οικογενειακά 200 ευρώ
Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.
Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου