ΤΟΠΙΚΑ

Παραγγελία για ψυχιατρικές εξετάσεις του 47χρονου με το σπρέι

παραγγελία-για-ψυχιατρικές-εξετάσει-38228

Ποινική δίωξη για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς άσκησε χθες η Εισαγγελία Βόλου στον 47χρονο Βολιώτη που συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης καθώς είχε βάψει με σπρέι τέσσερα αυτοκίνητα και τρία καταστήματα, προκαλώντας τους έτσι ζημιές.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην εισαγγελέα υπηρεσίας. Δεν μπόρεσε να δώσει καμία εξήγηση για τη συμπεριφορά του, και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Η μητέρα πάντως, του κατηγορούμενου, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτήθηκε τον ακούσιο εγκλεισμό του 47χρονου σε ψυχιατρική κλινική, και γι’ αυτό δόθηκε παραγγελία για ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε ως ύποπτος από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα σπρέι, και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο συλληφθείς ομολόγησε πως είχε προκαλέσει φθορές βάφοντας με το σπρέι αυτοκίνητα και καταστήματα στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στην ανατολική της πλευρά.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μέτρησε ζημιές σε ένα περίπτερο, ένα γυμναστήριο, ένα καφέ-μπαρ, μία πολυκατοικία και τέσσερα αυτοκίνητα.

Σε όλα τα καταστήματα και τα Ι.Χ. ο 47χρονος διέγραφε μία μαύρη γραμμή απ’ άκρη σε άκρη.

Προχθές παρέμεινε κρατούμενος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου