ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη συμβούλου για τη μελέτη διαχείρισης στερεών αποβλήτων

πρόσληψη-συμβούλου-για-τη-μελέτη-διαχ-118544

Σύμβουλο για τη σύνταξη εμπειρογνωμοσύνης σχετικά με τη μελέτη διαχείρισης στερεών αποβλήτων θα απασχολήσει η δημοτική αρχή Βόλου, με στόχο να συνδράμει στην ομάδα μελέτης.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκε να διατεθεί κονδύλι ύψους 24.800 ευρώ για υπηρεσίες συμβούλου.

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας», Μαργαρίτης Πατσιαντάς, εξέφρασε τη διαφωνία του με τον επίμαχο κωδικό δαπάνης, που συζητήθηκε στο πλαίσιο της έγκρισης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του δήμου οικονομικού έτους 2018.

«Είναι αναχρονιστικό το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει η δημοτική αρχή στη διαχείριση των απορριμμάτων. Είμαι υπέρ της ολοκληρωμένης διαχείρισης, όπως έχει υιοθετηθεί σε πολλές πόλεις της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκαν όλα τα θέματα, με ομόφωνες αποφάσεις στη συντριπτική πλειοψηφία, ενώ εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε και αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικού Παντοπωλείου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλου, της Σχολικής Επιτροπής Α’ βαθμιας και Β’ βαθμιας εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ διάρκειας ενός έτους, προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 ευρώ.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου