ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει με αναπηρικό βοήθημα 70χρονος που τραυματίστηκε από στύλο δημοτικού φωτισμού

παραμένει-με-αναπηρικό-βοήθημα-70χρονο-360383

Με τη βοήθεια αναπηρικού «Π» μετακινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και σχεδόν ένα μήνα ο 70χρονος κάτοικος Πηλίου που χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του από δημοτική κολώνα φωτισμού που ξηλώθηκε και τον καταπλάκωσε όταν αποπειράθηκε να πιαστεί από αυτή.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μηλίνα γύρω στις 15 Ιουλίου 2017. Ο ηλικιωμένος, ενώ επισκέφτηκε τη Μηλίνα για να κάνει το μπάνιο του τελικά κατέληξε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Από τότε και μέχρι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ η υγεία του ήταν καλά και τίποτα δεν προμήνυε τις δυσκολίες που θα είχε να αντιμετωπίσει το καλοκαιράκι.

Ο 70χρονος, ο οποίος πρόκειται να επανεξεταστεί από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, πλέον ετοιμάζεται να στραφεί νομικά. Τα προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν.

Από τη μία στιγμή στην άλλη στην απογευματινή βόλτα βρέθηκε να έχει κακώσεις στο κεφάλι, την κοιλιά, τη μέση. Ακόμη και σήμερα χρειάζεται αναπηρικό βοήθημα για τις μετακινήσεις του, ενώ οι εικόνες μπροστά του θολώνουν κάποια διαστήματα της μέρας.

Ο ηλικιωμένος υπέστη όλα αυτά τα προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή μία δημοτική κολώνα φωτισμού, μεταλλική, δεν ήταν καλά συντηρημένη. Στον πεζόδρομο δίπλα από το λιμανάκι της Μηλίνας, η τοποθέτησής της αποδείχτηκε ότι ήταν εντελώς διακοσμητική.

Λες και ήταν χάρτινη ξηλώθηκε και τον καταπλάκωσε, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έβγαινε από τη θάλασσα και απομακρυνόταν από τη αμμουδιά, αποπειράθηκε να την κρατήσει.

Κάτοικοι της περιοχής είχαν αναφέρει τότε ότι τα δημοτικά φωτιστικά σώματα δεν έχουν βαφτεί ποτέ ούτε έχουν συντηρηθεί.

Μετά τον τραυματισμό του 70χρονου, η επίμαχη κολώνα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαφανίστηκε ως διά μαγείας από το σημείο. Ούτε επισκευάστηκε ούτε υπήρξε και αντικατάστασή της από νέο φωτιστικό σώμα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε προλάβει καν να αντιδράσει όταν η κολώνα υποχώρησε και τον καταπλάκωσε. Σήμερα πλέον απηυδισμένος από τα προβλήματα τραυματισμού ετοιμάζεται να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκαιό του.

Ο νομικός του σύμβουλος ετοιμάζει το φάκελο της υπόθεσης με την συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και του υλικού που αποδεικνύουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου