ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωγή από 21 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

αγωγή-από-21-ποδοσφαιριστές-του-ολυμπια-389697

Για την καταβολή δεδουλευμένων ύψους 430.000 ευρώ

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν είκοσι ένας πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείου Βόλου την Παρασκευή, η οποία ορίστηκε να συζητηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Οι αθλητές, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε άλλες αθλητικές ομάδες, στράφηκαν νομικά κατά του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη.

Το συνολικό ποσό των δεδουλευμένων που διεκδικούν ανέρχεται στο ποσό των 430.000 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές υπογραμμίζουν στην αγωγή τους, η οποία κατατέθηκε με την ειδική διαδικασία των εργατικών διαφορών, ότι έχουν ήδη προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και έχουν στα χέρια τους διαιτητικές αποφάσεις που είναι εις βάρος του πρώην προέδρου.

Σημειώνουν ότι οι οφειλές αυτές δημιουργήθηκαν καθώς όταν έφτανε η ώρα να πληρωθούν, ο πρώην πρόεδρος μετέθετε τις πληρωμές τους για το μέλλον, έως ότου τελικά διαλύθηκε η ΠΑΕ.

Οι αθλητές, που σήμερα βρίσκονται σε άλλες ομάδες, απασχολούνταν στον Ολυμπιακό Βόλου με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, και οι οφειλές που διεκδικούν αφορούν στο χρονικό διάστημα 2015-2016.

Αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα δικαστήρια, καθώς με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τη διάλυση της ΠΑΕ κινδυνεύουν σήμερα, όπως σημειώνουν στην αγωγή τους, να χάσουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι ποδοσφαιριστές που προσέφυγαν είναι οι: Δημήτρης Διαμαντόπουλος Ευστάθιος Ρόκας, Νταρσία Εζεκιέλ, Φέρντελ Γκαρσία, Κυριάκος Στρατηλάτης, Αλέξανδρος Ζέρης, Γεώργιος Ντάσιος, Στράτος Χιντζίδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Νικόλαος Μπουτζίκος, Έρικ Γουάντομ, Σπύρος Γκουγκούδης, Δημήτρης Καραμανλής, Αναστάσιος Χρυσοστομίδης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σταύρος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Γεώργιος Μαργαρίτης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Χρήστος Ιντζίδης και Σταμάτιος Καρράς.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου