ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επεσε νεκρός περιμένοντας καρδιολόγο…

επεσε-νεκρός-περιμένοντας-καρδιολόγ-396043

Με τη ζωή του φαίνεται ότι πλήρωσε την υποστελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου ένας 55χρονος κάτοικος του νησιού επαγγελματίας.

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε χθες γύρω στις 9.30 το πρωί στο Περιφερειακό Ιατρείο με προκάρδιο άλγος.

Αμεσα εξετάστηκε από αγροτική ιατρό. Ο 55χρονος υποβλήθηκε σε καρδιογράφημα, από το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψαν ιδιαίτερα ευρήματα.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με την πίεση που τον ταλαιπωρούσε, ο άτυχος επαγγελματίας κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε τρίπλεξ καρδιάς.

Στο Περιφερειακό Ιατρείο δεν υπήρχε καρδιολόγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί εργάζονται δύο αγροτικοί ιατροί και μία νοσηλεύτρια.

Αμεσα κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, όμως ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε στην αναμονή.

Για τον περιστατικό κλήθηκε άμεσα να επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλοννήσου.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απέδωσε τα αίτια θανάτου του 55χρονου σε αιφνίδια, και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η σορός του 55χρονου θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταγωγή από τις Σέρρες. Ήταν εδώ και χρόνια κάτοικος της περιοχής και διατηρούσε φούρνο. Ήταν παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Η σύζυγό του που ήταν μαζί του στο Περιφερειακό Ιατρείο έχει βυθιστεί στο πένθος. Συντετριμμένη, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Το περιστατικό θανάτου του άτυχου 55χρονου προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν το περιφερειακό ιατρείο είχε καρδιολόγο και δεν υπήρχε αυτή η αναμονή.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου