ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα σημείο ζωής από τον 83χρονο

κανένα-σημείο-ζωής-από-τον-83χρονο-399309

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων «χτένιζε» κάθε δύσβατη περιοχή

Δυστυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και χθες Δευτέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού γυμναστή Δημήτρη Κοντογιάννη, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη.

Ο 83χρονος συνταξιούχος είχε αποχωρήσει από το σπίτι του στις Μηλιές απογευματινή ώρα με σκοπό να επισκεφτεί το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου που γιόρταζε, αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν έφτασε ποτέ εκεί, ούτε όμως επέστρεψε μέχρι σήμερα στο σπίτι του.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών και της ΕΜΑΚ σταμάτησαν μετά το άκαρπο των προσπαθειών την περασμένη Παρασκευή, όμως συνεχίστηκαν από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.Τέσσερις περίπου εθελοντές με ειδικό εξοπλισμό και σχοινιά, όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος των εθελοντών Βασίλης Ηλιόπουλος, ερευνούσαν τις πιο δύσβατες περιοχές, όπου ο 83χρονος θα μπορούσε για κάποιο λόγο να έχει εγκλωβιστεί.Κατέβηκαν απόκρημνα φαράγγια, έψαξαν σε σημεία όπου η πρόσβαση ήταν δύσκολη, όμως και πάλι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του.

Ο 83χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, την τελευταία φορά που εθεάθη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιρνε το καλντερίμι που οδηγεί στον Άγιο Αθανάσιο. Στην ανακοίνωση που έγινε στο Silver Alert, στη γραμμή ζωής, οι συγγενείς του συνταξιούχου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι αδύνατος, με ύψος 1.70 μ. και γαλανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, κίτρινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, ενώ στο Silver Alert τονίζεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου