ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 52χρονος

παραμένει-σε-κρίσιμη-κατάσταση-στη-με-434282

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου ο 52χρονος Βολιώτης, που εισήχθη προχθές, γύρω στις 10 το πρωί, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καταμαχαιρωμένος.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας επιβεβαίωσε χθες το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και απέδωσε τους τραυματισμούς του 52χρονου σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Τα τραύματα που έφερε στον θώρακα και τον λαιμό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τόσο βαθιά, ώστε όλοι στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν ότι είχαν προκληθεί από εγκληματική ενέργεια.

Ο τραυματίας φέρεται να δήλωσε ότι αυτοτραυματίστηκε, όμως η εικόνα του ήταν τέτοια που και χθες ακόμη το νοσοκομείο συνέχιζε να είναι σοκαρισμένο.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε στο μπάνιο από τη μητέρα του σοβαρά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο -το πιο πιθανό μαχαίρι-, η οποία άρχισε να καλεί πανικοβλημένη σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Στο σπίτι της οικογένειας έσπευσαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, οι οποίοι απέρριψαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσαν τους τραυματισμούς σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως είναι γνωστό, ο 52χρονος εισήχθη άμεσα στη Χειρουργική Κλινική όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα και κατάφεραν και τον κράτησαν στη ζωή.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου