ΤΟΠΙΚΑ

Καμπάνα από το Μονομελές σε 47χρονο που χτύπησε τη φίλη του

καμπάνα-από-το-μονομελές-σε-47χρονο-που-514337

Ποινή φυλάκισης, αν και η μηνύτρια δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο

Επιτέθηκε με μπουνιές – κλωτσιές στη φίλη του και την τραυμάτισε στο κεφάλι και το σώμα. «Καμπάνα» προχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 47χρονο Βολιώτη.

Παρά το γεγονός ότι στο δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε η μηνύτρια, αλλά ούτε και ο κατηγορούμενος, το Μονομελές εξέδωσε καταδικαστική απόφαση.

Η υπόθεση συνέβη τον Ιούνιο του 2011 στη Νέα Ιωνία. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πρόσωπα και σε διάφορα σημεία του σώματός της, από χτυπήματα που της έδωσε ο φίλος της με χέρια και πόδια.

Ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο χθες επίσης καταδίκασε ερήμην και μία 37χρονη Βολιώτισσα για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2016 στις 11 το πρωί. Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η κατηγορουμένη δεν επέτρεψε στον πρώην σύζυγό της να πάρει την ανήλικη κόρη τους και να έχουν την επικοινωνία, που προβλεπόταν σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

«Δεν άνοιγε την πόρτα για να πάρω το παιδί», είπε ο μηνυτής στο δικαστήριο, ο οποίος είχε δικαίωμα να επικοινωνεί με την κόρη του κάθε δεύτερη Κυριακή.

Το Μονομελές έκρινε ένοχη την 37χρονη και της επέβαλε ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών με αναστολή τριετίας.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου