ΤΟΠΙΚΑ

Πέτυχε το έργο του, παρά τα προβλήματα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

πέτυχε-το-έργο-του-παρά-τα-προβλήματα-τ-607520

Με κάθε επισημότητα έκοψε προχθές την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο και την περασμένη χρονιά με τις υπερπροσπάθειες και το φιλότιμο των στελεχών του κατάφερε να επιτύχει το έργο του, παρά τις μειώσεις προσωπικού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τον Αγιασμό των υδάτων παρουσία πλήθους πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και φορέων, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και το πρωτοχρονιάτικο φλουρί έπεσε στον Μητροπολίτη, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.

«Το 2016 ήταν δύσκολη χρονιά με πολλά περιστατικά και είχαμε και απώλειες προσωπικού με μεταθέσεις. Με τις υπερπροσπάθειες του προσωπικού και με την καλή του θέληση καταφέραμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα», είπε ο Λιμενάρχης Βόλου, Μανώλης Κανάλης.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου είχε κοντά τους όλους τους φορείς, εθελοντές, φίλους. «Καταφέραμε έτσι να επιτύχουμε το έργο μας» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Θεοφανίων η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, που ήταν παρούσα στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για τη χώρα και τους πολίτες.

«Για το 2016 μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε. Ελπίζουμε ότι θα πάμε καλύτερα. Η κατάσταση στην οικονομία πρόκειται να πάρει το βηματισμό της. Περιμένουμε ανάπτυξη. Τα σημάδια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε εξωγενείς παράγοντες που θα τα ανατρέψουν αυτά» συμπλήρωσε.

Την επιθυμία να επιστρέψει η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα και η χώρα να βρει το δρόμο της, εξέφρασε από την πλευρά του ο βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος.

Όλοι βρέθηκαν κοντά στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετέφερε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας. «Αυτές τις μέρες όλοι σκεφτόμαστε να κάνουμε απολογισμό αλλά και σχεδιασμό για το μέλλον. Νομίζω ότι η πίστη, η αγάπη, η αλήθεια, η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπο είναι οι κυρίαρχες απελευθερωτικές και επαναστατικές δυνάμεις, οι οποίες θα μας βγάλουν από τη δύσκολη στιγμή» είπε.

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, εξέφρασε την ευχή το 2017 να είναι το έτος που θα αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει φώτιση σε εκείνους τους ανθρώπους που κυβερνούν τη χώρα και καθορίζουν την τύχη της, ώστε η Ελλάδα να πάει καλύτερα.

Παρών στην κοπή της πίτας ήταν βέβαια και ο καπετάνιος του πλοίου, Γιώργος Αντωνίου, ο οποίος διατύπωσε την αισιοδοξία του ότι το νέο έτος μπορούν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. «Βρισκόμαστε στα καλύτερα νησιά του κόσμου. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου