ΑΛΜΥΡΟΣ

Τροχαίο στον Αλμυρό με ένα τραυματία -ΙΧ προσέκρουσε σε πινακίδα βενζινάδικου

τροχαίο-στον-αλμυρό-με-ένα-τραυματία-ι-626240

Πανικός στον Αλμυρό, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούταν στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου- Αλμυρού, με κατεύθυνση προς Αλμυρό, γύρω στις 6 το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της οδού, καβάλησε το πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε πινακίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων και κολώνα φωτισμού στη έξοδο του βενζινάδικου, σε απόσταση μόλις ενός περίπου μέτρου από την αντλία τη βενζίνης.

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά στη μηχανή του αυτοκινήτου και φόβος για έκρηξη, ενώ ο συνοδηγός, Αλμυριώτης περίπου 41 ετών, ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ευτυχώς ήταν καλά.

Στο σημείο έσπευσε κόσμος για βοήθεια. Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου, Θεοδώρα Καμπάρη, που είχε βγει τρομαγμένη από το θόρυβο της πρόσκρουσης να δει τι συνέβη, έδινε τον πυροσβεστήρα του μαγαζιού σε πολίτες για να σβήσουν τη φωτιά, καθώς υπήρχε ο φόβος έκρηξης. Κατέβασε στη συνέχεια το διακόπτη, ενώ καλούσε σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Αστυνομία.

Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο στην απογευματινή βάρδια, ενώ και η γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απασχολημένη με άλλο περιστατικό, όταν ευαισθητοποιημένος πολίτης προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο σημείο του ατυχήματος.

Περίοικοι και διερχόμενοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ενώ στο σημείο κατέφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι πυροσβέστες.

Ευτυχώς, η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου στη μηχανή, είχε σβήσει. Οι πυροσβέστες δε χρειάστηκε να κάνουν ενέργειες. Παρέλαβαν γρήγορα τον τραυματία, τον οποίο τοποθέτησαν με ασφάλεια σε φορείο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με αγροτικό όχημα, μετά από ευαισθητοποίηση πολίτη, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού απ’ όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει νοσηλευόμενος, η υγεία του ωστόσο, ευτυχώς δεν κινδυνεύει.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού, στο μεταξύ, συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς συνέβη.

«Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και υπέθεσε ότι κάποιο φορτηγό θα είχε περάσει. Βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο στην πινακίδα και την κολώνα. Λίγο παραμέσα, στο βενζινάδικο αν έμπαινε, θα είχαμε έκρηξη», ανέφερε η κ. Καμπάρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου