ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικοί και Πυροσβέστες …αντίπαλοι για καλό σκοπό

αστυνομικοί-και-πυροσβέστες-αντίπα-679868

Με σκορ 3-2 υπέρ της Πυροσβεστικής έληξε χθες ο ποδοσφαιρικός αγώνας των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ, όμως ο μεγάλος νικητής ήταν το φιλανθρωπικό πρόσωπο των δύο Υπηρεσιών και μόνο.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες φόρεσαν ποδοσφαιρικές στολές και έπαιξαν μπάλα με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις «Άσπρες Πεταλούδες» και το Γηροκομείο Βόλου. Η προσφορά των Σωμάτων έγινε με μεγάλη ικανοποίηση αποδεκτή.

«Συγχαίρουμε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και την ηγεσία της, καθώς και τα παιδιά που παίζουν μπάλα από την Πυροσβεστική για το έργο που επέλεξαν υπέρ των ατόμων με ειδικές ανάγκες και του Γηροκομείου», είπε ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», Θανάσης Μπακαλιάνος. «Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή προκοπή», συμπλήρωσε.

Αστυνομία και Πυροσβεστική βρέθηκαν αντίπαλοι για πολύ καλό σκοπό, είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου, Παύλος Πάνος, τονίζοντας ότι «Και τα δύο ιδρύματα έχουν την ανάγκη της στήριξης όλων των πολιτών. Τους ευχαριστούμε πολύ» συμπλήρωσε.

Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που πήρε και την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα, ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα.

«Νικητής σήμερα είναι το φιλανθρωπικό πρόσωπο της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής», τόνισε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας, Ταξίαρχος.

«Δεν έχει σημασία τόσο το σκορ, όσο η εκδήλωση που έγινε για να ενισχύσουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τα δύο ιδρύματα, που προσφέρουν στον τόπο μας. Στο μέλλον θα διοργανώσουμε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και για άλλα ιδρύματα» συμπλήρωσε.

«Ο πολιτισμός σε μία χώρα και σε μία πόλη φαίνεται από το πώς συμπεριφέρεται κανείς στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στην καθαριότητά τους και στα πολιτιστικά γεγονότα τους», είπε ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙΠΕ Γιώργος Βλότζος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «Αυτό που έγινε σήμερα είναι μία σταγόνα στον ωκεανό. Έγινε με πρωτοβουλία του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Τόλια και ελπίζουμε να παρακινηθούν και άλλοι πολίτες και να βοηθήσουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου