ΤΟΠΙΚΑ

Τρίτος ο Τρ. Πλαστάρας στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

τρίτος-ο-τρ-πλαστάρας-στις-εκλογές-της-683821

Τρίτος στην προτίμηση των επαγγελματοβιοτεχνών, μαζί με τον Ιωάννη Αντζινά, με τον οποίο ισοψήφισαν (από 91 ψήφους) ήρθε στις εκλογές της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, με την παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ- Συνεργαζόμενοι, που συγκέντρωσε και το 50,7% των ψήφων και ήταν και η μεγάλη κερδισμένη, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, Τρύφωνας Πλαστάρας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών συνοδεύτηκε από μεγάλη ικανοποίηση. «Είμαστε ευχαριστημένοι για την επιτυχία του συνδυασμού αφενός και αφετέρου για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και το υψηλό επίπεδο που τηρήθηκε καθ’ όλο το τριήμερο», είπε ερωτηθείς σχετικά ο κ. Πλαστάρας.

Η ΓΣΕΒΕΕ θα συνεχίσει με πνεύμα συνεργασίας να θέτει τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών σοβαρά, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα. «Θα βρούμε πεδίο για να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις όπως έγινε και τα τελευταία χρόνια, καθώς τα προβλήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων είναι κοινά και μας ενώνουν», είπε ο ίδιος.

Ο κ. Πλαστάρας ευχαρίστησε τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕΜ και το Διοικητικό της Συμβούλιο που τον υποστήριξαν αλλά και όλους τους συναδέλφους του που τίμησαν το Γιώργο Καββαθά.

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Το προεδρείο του, που συνεδριάζει κάθε μήνα και εξουσιοδοτείται να παίρνει αποφάσεις από τον πρόεδρο, αποτελείται από δεκατρία μέλη. Συνολικά το Δ.Σ. έχει 51 μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΣΚΜΜΕ- Συνεργαζόμενοι απέκτησε 27 έδρες αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% με ποσοστό ψήφος 50,7%. Η ΑΣΚΕΒΕ- Συνεργαζόμενοι Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, η οποία στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ήταν δεύτερη στις προηγούμενες εκλογές το 2013, βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση, μείωσε το ποσοστό της στο 14,55% από 21,4% και καταλαμβάνει εφτά έδρες από έντεκα.

Ποσοστιαία τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψε η ΔΑΚΜΕ (ΝΔ) η οποία αύξησε το ποσοστό της στο 16,43% από 12,66% το 2013 και τον αριθμό των εδρών της σε 8 από 6.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου