ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Περί αυτοδιοικητικών εκλογών

περί-αυτοδιοικητικών-εκλογών-749328

Του Λευτέρη Κατσαλή,

δημοτικού συμβούλου Βόλου, βιομηχανικού εργάτη

Μεγάλη είναι η κουβέντα που έχει ανοίξει και η «δημαρχολαγνεία» που αιωρείται στην ατμόσφαιρα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, του Μαΐου του ’19.

Πολλοί βγαίνουν και αυτοπροτάσσονται για δήμαρχοι, αν και πιστεύω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως κανείς δεν αμφισβητεί το ότι, έχουν κάθε δικαίωμα να το πράξουν.

Κατά την άποψή μου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εμπλακεί σε αυτήν την ονοματολογία. Πρέπει να κρατηθεί όσο γίνεται – και φυσικά όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες – μακριά από το ελεύθερο κίνημα της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρακολουθώντας στενά όμως τις εξελίξεις στον χώρο της Μαγνησίας.

Θεωρώ όμως τραγελαφική έστω και την ιδέα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα αριστερό κόμμα, να στηρίξει την υποψηφιότητα του τέως προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, καθώς και τον-ην υποψήφιο-α της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω μου είναι, ότι υπάρχουν σοβαρά και αξιόλογα στελέχη της αριστεράς καθώς και στελέχη που αυτήν τη στιγμή υπηρετούν την κυβέρνηση, τα οποία μπορούν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο και να απομακρύνουν μια και καλή το μαύρο από την πόλη μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου