ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιτελούς ας ξυπνήσουμε!

επιτελούς-ας-ξυπνήσουμε-15559

Του Κων/νου Τσιούμα, Ιεροψάλτη

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία κατάσταση πνευματικής συσκοτίσεως και συγχύσεως. Παρατηρείται μία «δαιμονική» -θάλεγε κανείς- δραστηριότητα του γενικού γκρεμίσματος αρχών και αξιών και κάθε θεσμού «ανθρώπινου ή θεϊκού». Αυτή τη δραστηριότητα, ανέλαβαν κάποιοι λάτρεις του υλισμού, της ανωμαλίας και μηδενισταί της ηθικής, αλλά και οι «ξεστρατισμένοι» από τον ακτινοβόλο της Ορθοδοξίας αληθινό Χριστό πολιτικοί και δυτικόφιλοι άνδρες της Ελληνικής βουλής, που με τη Σατανική τους πανουργία, βάλθηκαν ντε και καλά να μας αλλάξουν την πίστη μας, να μας αφαιρέσουν το ΦΩΣ μας, να μας βγάλουν τα μάτια, δηλαδή την καλώς νοούμενη Ελληνοχριστιανική παιδεία και αγωγή. Και ως τυφλοί από το ένα μάτι, και αλλήθωροι από το άλλο, να μας σύρουν εις την καταστροφή μας δια της οικονομικής και πνευματικής υποδουλώσεως.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα εις την χώρα μας, φαίνεται σαν κεραυνός σε ασυννέφιαστη ημέρα. Ο υλισμός και ο αθεϊσμός, διαλύουν εσωτερικά τους ανθρώπους, και τους αφαιρούν κάθε ηθικό προσανατολισμό. Η πατρίδα μας μεταβλήθηκε σε κοιλάδα του πόνου. Οι άνθρωποι διακατέχονται από κατάθλιψη και νοητικό σκότος. Δεν υπάρχει κανείς για να δώσει κάποια ελπίδα στην καταθλιμμένη ψυχή των ανθρώπων. Μα επί τέλους, που βρίσκονται οι θριαμβευτές, οι φορείς του αγαθού και της αλήθειας, που η δική τους νίκη θα έπρεπε να είναι η «εκδίωξη όλης αυτής της πολιτικής λαίλαπας»; Δυστυχώς! Οι πάντες αφανίσθηκαν και η πατρίδα έμεινε μόνη εις την αγκαλιά του θηρίου. Δεν υπάρχει κανένα φως για να φωτίζει το μέλλον της. Ικανοί πολιτικοί άνδρες και πατριώτες που να φλέγονται από αγάπη και ζήλο για την σωτηρία της Πατρίδος, δεν υπάρχουν πλέον. Και αυτό διότι εμείς οι Έλληνες, έχουμε την κατάρα να λιθοβολούμε τους αληθινούς πατριώτες που γεννά η πατρίδα μας, αλλά και την κατ’ αποκλειστικότητα ευθύνη για τους χειρότερους –ποιοτικά– πολιτικούς που επιλέγουμε να μας κυβερνήσουν, ενώ γνωρίζουμε ότι, αυτού του είδους οι πολιτικοί, δημιουργούν στερημένους ανθρώπους από κάθε αγαθό, πτωχούς και ράκη ψυχικά, δια της οικονομικής επιβουλής, συνάμα δε και της πνευματικής δουλείας. Δεν εργάζονται για το σύνολο των Ελλήνων, αλλά μόνο για τον εαυτό τους και για τα συμφέροντά τους. Δραστηριοποιούνται πάντα για την διατήρηση του βουλευτικού ή υπουργικού τους αξιώματος, και την απόκτηση περισσότερου πλούτου και δόξας. Αλλά ποιας δόξας; Τι πρόσφεραν και τι προσφέρουν οι κύριοι αυτοί εις την πατρίδα για να χαίρουν τιμής και δόξας; Ποιάς φήμης και ποιας υπόληψης μπορεί να τύχουν οι προδότες που διαλύουν το έθνος μας, με τα έμψυχα πανούργα όπλα τους, τα οποία βάλλουν κατά της πατρίδος, θρησκείας, οικογένειας, παιδείας και πάντων;

Βλέποντας λοιπόν το πέλαγος της προδοσίας τους εις το οποίο μας έριξαν, καταλαβαίνουμε σε ποια άτιμη συμφορά μας σπρώχνουν τα τεράστια κύματά του. Πουθενά δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Κάποιος αληθινός ηγέτης, κάποιος πραγματικός Έλληνας πατριώτης, υπηρέτης του αγαθού και της ιδέας του καλού που να μας σώσει από την πολιτική αυτή φατρία. Μιας φατρίας χωρίς κανένα ηθικό θεμέλιο, ξεκομμένη από κάθε ωραίο και γενναίο, περιφρονητική και αδιάφορη για το γενικό ενδιαφέρον, για τον λαό και την πίστη του, για την Πατρίδα και τα συμφέροντά της. Ο μόνος της παιδαγωγός που την εμπνέει, είναι ο ιδεολογικός παιδαγωγός του υλισμού, της αθεΐας και της απάτης. Ένα άθλιο κοινοβουλευτικόσύστημα, σάπιο και χρεοκοπημένο από της κατασκευής του, και εντελώς αντίθετο με τα ιερά ιδανικά της πατρίδος, δια του οποίου υπερπλεονάζει η ανηθικότητα και η ασέβεια προς τον Θεό, η δε υγειώς νοούμενη Δημοκρατία, ως «κουτσή» πλέον λειτουργεί μόνο και μόνο για το «θεαθήναι τοις ανθρώποις».

Αν ενεργοποιήσουμε λίγο τη λογική μας και ανοίξουμε τα μάτια μας, θα καταλάβουμε ότι σιγά σιγά και μαθηματικά αλλά και δια νόμου, επιδιώκουν δολίως να μας οδηγήσουν εις την απόταξη κάθε ιδέας, κάθε αρετής, κάθε ηθικής. Και αφού καταφέρουν να εκριζώσουν από την καρδιά μας όλες αυτές τις αξίες, ως άβουλες πλέον υπάρξεις, θα βρεθούμε συντασσόμενοι με την ανηθικότητα, την διαφθορά και την ανωμαλία.

Οι ενέργειες αυτών των πολιτικών δεν είναι τυχαίες. Είναι ενέργειες προσχεδιασμένες και άριστα μελετημένες για την ολοκληρωτική καταστροφή μας. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε το μέλλον της πατρίδος μας σε πολιτικούς αυτού του τύπου, οι οποίοι πολιτεύονται με αντίστροφο τρόπο, δηλαδή προδοτικά και αρνητικά για το συμφέρον ολόκληρου του έθνους. Και ενώ διαπιστώνουμε σε ποια καταστροφική οδό δολίως μας οδηγούν, εν τούτοις δεν επαναστατούμε και δεν εξεγειρόμαστε κατά της καταστροφικής αυτής λαίλαπας ώστε να προλάβουμε την σωτηρία της πατρίδος μας από βέβαιο θάνατο. Παρά ως απαθείς και ως μαζοχιστές, καθηλωμένοι επί του αγαπημένου και μη αποχωρισμένου μας καναπέ, απολαμβάνουμε ηδονικά την αυτοεξόντωσίν μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ! Είναι καιρός να αφυπνισθούμε από τον λήθαργο εις τον οποίο μας κρατά αιχμάλωτους η αδιαφορία και η αρρωστημένη μανία της ραστώνης. Διότι, αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας χάνεται, και το Έθνος διέρχεται την τρομερή στροφή του δρόμου της ζωής μας.

Από εμάς θα εξαρτηθεί αν θα περάσουμε ως νικητές αυτή τη φοβερή στροφή, ή θα γκρεμιστούμε εις την σκοτεινή χαράδρα των σαρκοβόρων θηρίων εις την οποία μας έσυραν οι δόλιοι πολιτικοί.

Ας ακούσουμε με προσοχή τη συνείδησή μας, και ως Έλληνες αληθινοί, ας πράξουμε το ιερό καθήκον μας πριν είναι πολύ αργά, πριν ακούσουμε τις καμπάνες να σημαίνουν πένθιμα για την καταστροφή της Χριστιανικής μας πατρίδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου