ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Απάντηση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

απάντηση-της-περιβαλλοντικής-πρωτοβ-523476

Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Προς την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Προς τη Διευθύντρια Σύνταξης κυρία Βάσω Σαμακοβλή

Σχετικά με την προσωπική επίθεση που εξαπολύσατε κατά του μέλους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας κ. Κώστα Βολιώτη, στο φύλλο της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017, με τίτλο «Το SRF-RDF σε άλλες εποχές…», παρακαλούμε να δημοσιεύσετε στην έγκριτη εφημερίδα σας τα εξής:

1) Γνωρίζετε ότι η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία είναι οικολογική οργάνωση και οι αποφάσεις της είναι συλλογικές, ώστε να αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς.

2) Το «ρεπορτάζ» σας βρίθει ανακριβειών, ψεμάτων και εκτιμήσεων και μας υποχρεώνει να μην απαντήσουμε αναλυτικά και μάλιστα τη στιγμή που εξελίσσεται ο αγώνας πολιτών και φορέων του Βόλου για να αποτρέψει την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

3) Είναι προφανές ότι το «ρεπορτάζ» σας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης του Βόλου, αλλά της ΑΓΕΤ.

4) Καλά κάνατε και φιλοξενήσατε άρθρο του «αιρετού Δημάρχου Βόλου» κ. Αχ. Μπέου, όπως τον αποκαλείτε, για να καταδειχθεί και η στάση της δημοτικής αρχής Βόλου στο θέμα αυτό.

5) Όλα τα παραπάνω αποκαλύπτουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι είσαστε υπέρ της καύσης RDF κ.λπ. από την ΑΓΕΤ και μακάρι να το διαψεύσετε.

6) Οι πολίτες και οι αναγνώστες σας δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν είναι λωτοφάγοι. Μπορούν να καταλάβουν περισσότερα από όσα εσείς νομίζετε ότι καταλαβαίνουν.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Γιάννης Γερόπουλος Κώστας Βολιώτης»

Απάντηση συντάκτη

Το θέμα είναι απλό. Ηταν ψύχραιμος και καθησυχαστικός σε άλλη εποχή σχετικά με την καύση πολλαπλάσιων ποσοτήτων SRF – RDF ο κ. Βολιώτης; Χαρακτήριζε ως ανεύθυνους τότε όσους έσπευδαν να μιλήσουν χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία; Δέχθηκε επιθέσεις από άλλους φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις;

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Για το ποιος προσπαθεί να ταΐσει κουτόχορτο έστω και αν είναι οικολογικό… χρόνια τώρα, ας το αφήσουμε καλύτερα. Οσο για τις συμβουλές και τις παραινέσεις σας, στα εντυπάκια σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου