ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κόμβος

κόμβος-304941

Κόμβος

Στον κόμβο Μικροθηβών η σήμανση είναι ανεπαρκής και ελλιπής. Εκτός του ότι οι πινακίδες είναι λίγες, δεν αναγράφεται πουθενά η ένδειξη προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα αρκετοί ταξιδιώτες να ακολουθούν λάθος κατεύθυνση.

Αυτές τις ημέρες έχουν μπει βάσεις-πέδιλα για την τοποθέτηση νέων πληροφοριακών πινακίδων, που ελπίζουμε να αναγράφουν την κατεύθυνση προς τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Δεν είναι υποχρεωμένος ο ξένος να γνωρίζει ότι ακολουθώντας την πινακίδα προς Λάρισα πας Θεσσαλονίκη ή προς Λαμία πας Αθήνα, ούτε έχει την πολυτέλεια να το σκεφτεί όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει.

Λείπουν

Λείπουν δέντρα από θέσεις σε παρτέρια ακόμη και στον πεζόδρομο της Ερμού. Καλό θα ήταν όταν ξεκινήσουν οι φυτεύσεις να αποκατασταθεί το πράσινο ισοζύγιο.

Απαράδεκτο

Κάτοικοι στην Πάλτση καταγγέλλουν «κατάληψη» της παραλίας από 14 αυτοκίνητα και τροχόσπιτα. Κι αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι άρχισαν να τα πλένουν, ένας -σύμφωνα με καταγγελίες- καθάρισε μέχρι και τη χημική του τουαλέτα στη θάλασσα! Ας υπάρχει κάποιος να ελέγχει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου