ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αθλιότητα

αθλιότητα-474595

Αθλιότητα

Αθλια η εικόνα του νεκροταφείου Ν. Αγχιάλου. Σκουπίδια, άγρια χόρτα, ανοιχτές τρύπες από τους τάφους και αδέσποτα να περιφέρονται. Κάτοικοι της ενότητας διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο νεκροταφείο και ζητούν να υπάρχει φροντίδα και φύλαξη.

Ακάλυπτο

Ακάλυπτο το φρεάτιο επί της οδού Ρήγα Φεραίου, πάνω από την Παγασών. Αν δεν το προσέξει κανείς το βράδυ και πέσει μέσα, το λιγότερο θα είναι να τραυματιστεί. Ας μπει ένα καπάκι επιτέλους. Επί μήνες… χάσκει αυτή η τρύπα.

Νοικοκυριό

Διαμαρτυρίες πολιτών και γειτόνων έχει προκαλέσει πρακτική κατοίκου στην Ευαγγελίστρια επί της οδού Ίωνος, που έχει βγάλει το… νοικοκυριό του στο δρόμο. Όπως καταγγέλλουν, «κάποιοι έχουν καταλάβει εξ ολοκλήρου την Ίωνος αφού έχουν βγάλει και φέτος στον δρόμο ένα σαλονάκι και διάφορα «χρηστικά αντικείμενα» και εγκατέστησαν και πρόχειρη τέντα δεμένη με σκοινιά στο δικό τους και στο απέναντι κτίριο. Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη, αφού κάποιες φορές δεν μπορείς να περάσεις καθώς αρνούνται να μετακινηθούν οι ίδιοι και τα έπιπλά τους και κάποτε μπλοκάρουν μάλιστα το δρόμο και με ΙΧ αυτοκίνητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου