ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λίμνη

λίμνη-501165

Λίμνη

Ολόκληρη λίμνη στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Πολυμέρη και Σταδίου στη Ν. Δημητριάδα. Ο δρόμος είχε γεμίσει νερά που σύμφωνα με αναγνώστη της στήλης, προέρχονταν από το Κολυμβητήριο.

Από τα κάγκελα του κολυμβητηρίου έβγαινε ένα πράσινο χοντρό λάστιχο και το νερό που χύνονταν στο δρόμο μύριζε χλώριο. Αλήθεια γιατί το νερό χυνόταν έτσι ανεξέλεγκτα στο δρόμο αντί να καταλήγει σε αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ;

Ξηλωμένο και παρατημένο

Στη στοά πίσω από την τράπεζα Πειραιώς, βρίσκεται ξηλωμένο και παρατημένο ολόκληρο κάγκελο, που προφανώς λείπει από κάποιο σημείο της παραλίας. Ας το απομακρύνει η αρμόδια υπηρεσία κι ας το τοποθετήσει στο σημείο όπου έπρεπε να βρίσκεται.

Σκίαστρο

Στο πάρκινγκ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στην κεντρική προβλήτα, αν κάποιος θελήσει να πληρώσει στο αυτόματο μηχάνημα και να μην περιμένει στην ουρά στο ταμείο, σε ώρες αιχμής, το κάνει με δυσκολία πρωινές ώρες. Χτυπάει ο ήλιος, δημιουργείται αντηλιά και δεν βλέπεις την οθόνη του μηχανήματος. Καλό θα είναι να μπουν σκίαστρα για να μην ταλαιπωρούνται οι χρήστες του πάρκινγκ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου