ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εκτελούνται έργα;

εκτελούνται-έργα-748681

Εκτελούνται έργα;

Σε άσχημη κατάσταση είναι το πεζοδρόμιο στην οδό Δημητριάδος σχεδόν απέναντι από το Δημαρχείο Βόλου. Στο σημείο όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει σπάσει στη μέση το μάρμαρο με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους πεζούς. Βέβαια πρέπει να αναφερθεί ότι έχει τοποθετηθεί προειδοποιητικό κιγκλίδωμα από το Δήμο Βόλου για τους πεζούς ωστόσο τα έργα που αναγράφει η πινακίδα ότι εκτελούνται δεν γίνονται ορατά!

Αθ.Τ.

Αδιέξοδο

Πραγματικά χθες το πρωί όσοι διέσχιζαν το πεζοδρόμιο στην οδό Αγίου Νικολάου στο ύψος της Ρήγα Φεραίου οδηγούνταν σε «αδιέξοδο», καθώς για να κατέβουν στο δρόμο έπρεπε να στριμωχθούν μεταξύ κάδων απορριμμάτων, αυτοκινήτου και ποδηλάτου. Δυστυχώς κανένας δεν σκέφτηκε να αφήσει ένα κενό για τους πεζούς.

Αθ.Τ.

Κόκκινα χαλιά

Τα κόκκινα χαλιά που έχουν στρωθεί στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων πραγματικά δίνουν μια ωραία εικόνα για την πόλη και παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις καλύπτουν τις ατέλειες των πεζοδρομίων. Μάλιστα στις περιπτώσεις που είναι σπασμένα τα πλακάκια λειτουργούν ως ασπίδα για τους πεζούς και έτσι δεν λερώνονται με λασπόνερα.

Αθ.Τ.

Αγορά

Ανοιχτή θα είναι η εμπορική αγορά του Βόλου και αυτήν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 ενόψει Χριστουγέννων. Ο εμπορικός κόσμος ελπίζει οι τζίροι να είναι καλύτεροι από την προηγούμενη Κυριακή ενώ όσον αφορά την τελευταία Κυριακή του χρόνου, όπως όλα δείχνουν η αγορά θα λειτουργήσει αν και μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου.

Αθ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου