ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απομάκρυνση κάδων

απομάκρυνση-κάδων-754018

Απομάκρυνση κάδων

Η απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τους κεντρικούς δρόμους του Βόλου έχει σίγουρα τα θετικά της αλλά παράλληλα και τα αρνητικά της. Χαρακτηριστικά αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έστειλε την παραπάνω φωτογραφία με το έξης σχόλιο: «Αυτά είναι τα αποτελέσματα της απομάκρυνσης των κάδων από τη Δημητριάδος και την Ιάσονος. Η οδός Σπ. Σπυρίδη ο πιο εμπορικός δρόμος και γεμίζει σκουπίδια».

Αθ.Τ.

Ημιτελείς οικοδομές

Τα «ανοιχτά» γιαπιά μέσα στο Βόλο είναι σε πολλές περιπτώσεις κίνδυνος – θάνατος για τα παιδιά αλλά και τους διερχόμενους. Είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να τα περιφράξει και υποχρέωση της πολιτείας να ελέγξει τη σωστή εφαρμογή των υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη. Ο Βόλος είναι γεμάτος αφύλακτα γιαπιά, και το ατύχημα περιμένει να γίνει.

Αθ.Τ.

Ελπίδες

«Με πολύ μεγάλη δυσκολία καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας» σχολίαζε τις προάλλες συμπολίτης έμπορος, δίνοντας το στίγμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των επαγγελματιών του συγκεκριμένου κλάδου. Η εμφανής πτώση στις καθημερινές πωλήσεις, η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη προς τη διαρκή αύξηση των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων της περιοχής μας, εντείνουν, όπως είναι φυσικό, το κλίμα του γενικότερου προβληματισμού. Οι ελπίδες όλων των επαγγελματιών εναποτίθενται στην εορταστική περίοδο και η ευχή που διατυπώνεται απ’ όλους είναι να επαληθευτούν οι προσδοκίες τους.

Γ.Υ.

Διαμαρτυρίες

Εχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί στην έντονη δυσαρέσκεια συμπολιτών για τα διαφημιστικά έντυπα και φυλλάδια που εναποτίθενται σε καθημερινή σχεδόν βάση, στις εισόδους πολυκατοικιών και άλλων κτιρίων. Ο κίνδυνος πτώσης ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή για τους ανύποπτους διερχόμενους και η επισήμανση επαναδιατυπώνεται μετά από την παρότρυνση κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι τονίζουν παράλληλα ότι τα διαφημιστικά φυλλάδια πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία που βρίσκονται μακριά από τις εισόδους πολυκατοικιών.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου