ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Ομόνοιας. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες [εικόνες]

επίθεση-με-μολότοφ-στο-α-τ-ομόνοιας-τέ-734613

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί- τρεις εκ των οποίων διακομίζονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τίοπου τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί που τραυματίσθηκαν βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ’ Σεπτεμβρίου, όταν έγινε η επίθεση.

Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανεβάζουν τον αριθμό εκείνων που πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση στους 100 και περιγράφουν ότι επέδραμαν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου