ΕΛΛΑΔΑ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Τραυματική εμπειρία η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

τασία-χριστοδουλοπούλου-τραυματική-735567

Αιχμές και από την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, την οποία χαρακτήρισε….. τραυματική εμπειρία και προειδοποίησε για τους υποψήφιους που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές, ειδικά στις περιφέρειες. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ανθρώπους ως υποψήφιους που δεν συμφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών, που το λενε είτε ανοιχτά είτε δεν το λένε, που έχουν διαφορετική κατεύθυνση ιδεολογική και πολιτική. Είπε επίσης πως οι πολιτικές συμμαχίες δεν έχουν συζητηθεί.

Μιλώντας από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι «βγαίνουμε από μία τραυματική εμπειρία, τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, γιατί το μνημόνιο και τα μέτρα που άρχισαν να χαλαρώνουν και αναδείχθηκαν οι πολιτικές και ιδεολογικές ταυτότητες, έγινε αυτό που έγινε. Και δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει. Κομβικό ζήτημα το θέμα των συνεργασιών.

Σχετικά με το μνημόνιο, είπε ότι «τον Αύγουστο βγήκαμε από τα μνημόνια και εγώ το λέω ότι βγήκαμε από το καθεστώς εξαίρεσης. Αυτό το καθεστώς εξαίρεσης δεν το επιλέξαμε. Μας επιβλήθηκε και τώρα που μπαίνουμε σε μια κανονικότητα, πρέπει να έχουμε πολύ συγκεκριμένους στόχους. Μεγάλη ευκαιρία να επιστρατεύτει και η έμπνευση και η στράτευση».

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου