ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σκέπαζε το μωρό του με τα κλεμμένα χαρτονομίσματα &ι έβγαζε selfies! [pics]

κρήτη-σκέπαζε-το-μωρό-του-με-τα-κλεμμέν-739756

Αν μη τι άλλο θράσος είχε ο 19χρονος που κατηγορείται για πλήθος κλοπών και που χθες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive ο 19χρονος κατηγορούμενος μάλλον ήταν πολύ περήφανος για την εγκληματική του δράση καθώς δεν δίσταζε να φωτογραφίζεται με τα κλοπιμαία και να τα επιδεικνύει.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ ο φερόμενος ως δράστης φωτογράφιζε το μωρό του ενώ το σκέπαζε με κλεμμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Ποιος είναι ο 19χρονος

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος άνδρας από το τέλος Αυγούστου του 2017 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε διαπράξει συνολικά 60 κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, των οποίων η αξία ανέρχεται στα 120.000 ευρώ.

Στην συνέχεια ο 19χρονος πουλούσε τα κλεμμένα σε 22χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Υπενθυμίζεται πως οι διωκτικές αρχές έχουν σε βάρος του πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων, καθώς τα αποτυπώματά του έχουν βρεθεί σε σπίτια που διέρρηξε, ενώ η μορφή του έχει καταγραφεί και σε οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα.

Με πληροφορίες από cretalive, cretapost

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου