ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία της 35χρονης δικηγόρου

στο-σκοτάδι-οι-έρευνες-για-την-εν-ψυχρώ-748947

Βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά -Φέρεται να εμπλεκόταν στη δολοφονία του Βολιώτη «νονού της νύχτας» Μανώλη Καραγιάννη

Δολοφονημένη βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μια 35χρονη γυναίκα στην Κηφισιά. Η γυναίκα που ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα, βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η γυναίκα έπεσε σε ενέδρα του ή των δολοφόνων της.

Επίσης τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το πτώμα της βρέθηκε χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 στο Γαλάτσι – μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος -όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο της δολοφονίας έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες.

Η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ηταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Γνώριμη των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα παλαιότερα είχε προαναγγείλει τη δολοφονία μιας γυναίκας που ήταν στο παρελθόν σύντροφος του φίλου της.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα, καθώς και του Βολιώτη «νονού της νύχτας» Μανώλη Καραγιάννη που έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου.

Ορισμένοι, σύμφωνα με το bloko.gr, την αποκαλούσαν και «ιέρεια» της νύχτας, ενώ οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου