ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το «κορίτσι με το τατουάζ» που βίασαν και πέταξαν

σοκάρουν-τα-νέα-στοιχεία-για-το-κορίτ-751787

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της νεαρης γυναίκας που βίασαν και πέταξαν στη δρόμο με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει στην Εντατικη του Γενικου Κρατικου Νικαίας αποκαλύπτει το protothema.gr.

Οπως προκύπτει απο την ιατροδικαστικη εξέταση και τα στοιχεία της Αστυνομίας η νεαρή ενδεχομένως να είχε ναρκωθεί απο τους δράστες και έτσι δεν φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση. Δεν έφερε ίχνη κακοποίησης και για το λόγο αυτό όταν οι περαστικοί την εντόπισαν στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε κωματώδη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ νομίζοντας πως είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Απο την εξέταση του ιατροδικαστή στο νοσοκομείο Γενικο Κρατικό Νικαίας οπου οδηγήθηκε προέκυψε πως έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα (είχε βιαστεί φύσει και παραφύσει) ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμενη.

Το κορίτσι με το τατουάζ

Οι αστυνομικοί πηραν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητα της γυναίκας καθώς δεν έφερε πάνω της χαρτιά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν εχουν καταφέρει να βρουν κάτι αφού η άγνωστη γυναίκα δεν είναι σεσημασμένη. Αυτό που εκτιμούν είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά απο τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμενα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλειδα έχει «χτυπημένο» τατουαζ με γράμματα και μικρά σύμβολα.

Έχει ήδη ληφθεί DNA απο τα νύχια και το σώμα της και αίμα προκειμένου να διαπιστώσουν οτι ήταν ναρκωμένη και τα δείγματα έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξεταση, ενω αυτό που εκτιμάται είναι ότι το θύμα βιάστηκε άλλοού (πιθανότατα διαδοχικά απο πολλά άτομα) και στη συνέχεια «πετάχτηκε» απο τους δράστες σε άλλο σημείο για να εξαφανιστούν ολα τα ίχνη που θα μπορούσαν να καρφώσουν την ταυτότητα τους.

Τέλος εξετάζεται και υλικό απο τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να αντλήσουν στοιχεία και από αυτό το πεδίο ερευνών.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου