ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Με κάνατε τερματοφύλακα!

επίσκεψη-μητσοτάκη-στη-δεθ-με-κάνατε-τ-752055

Το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης ήταν ένας από τους σταθμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους χώρους της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς. Οι δύο άντρες του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1.

“Με κάνατε και τερματοφύλακα” σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Μητσοτάκης.

“Όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1” σχολίασε ο κ. Σαμολαδάς και πρόσθεσε: “Η αυτοδυναμία από εδώ περνάει”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στη Θεσσαλονίκη χτες το βράδυ και έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης. Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτησε νέες και νέους.

Στη συνέχεια βρέθηκε πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με τους οποίους είχε σύντομους διαλόγους. Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες οι οποίοι εκείνη την ώρα απολάμβαναν τη βόλτα τους, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου