ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στην Πεντέλη ο γιος υφυπουργού Περιβάλλοντος

νεκρός-στην-πεντέλη-ο-γιος-υφυπουργού-757016

Σαν βόμβα έπεσε το μεσημέρι η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του θανάτου του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά.

Ο 38χρονος έπεσε στις 3 τα ξημερώματα τα ξημερώματα από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού τους στην Πεντέλη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια έστειλαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Συλλυπητήρια Γιώργο…Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους», αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένεια του έστειλε μέσω Twitter και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου