ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης για το φονικό στην Πέλλα

η-συγκλονιστική-μαρτυρία-της-20χρονης-γ-757294

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης που είδε τη γιαγιά της να πέφτει νεκρή από τον 38χρονο ο οποίος δεν σταματούσε να την πιέζει αν και η ίδια τον είχε απορρίψει.

«Με ενοχλούσε έναν μήνα, δεν του απαντούσα στα μηνύματα, μετά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός. Έλεγε θα πάρω όπλο και θα έρθω στο σπίτι σου… Μου έλεγε με θέλει και εγώ του έλεγα δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είσαι πολύ μεγάλος για εμένα» σημείωσε η κοπέλα και πρόσθεσε σχετικά με το ποιόν του δράστη:

«Δεν έχω ιδέα, μου είχαν πει ότι δεν είναι καλά στα μυαλά του, ότι το παιδί έχει θέμα, ήταν πού τυπικές οι σχέσεις μας».

Για το μοιραίο βράδυ αναφέρει:

«Ξανάρθε προχτές στο σπίτι μου με μαχαίρι. Μπήκε στο σπίτι μου, είχε μαλώσει με τον μπαμπά μου, τον έδιωξε ο μπαμπάς μου, έφυγε. Ήρθε έξω από το σπίτι μετά ένα 20λεπτο, πήγε και πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί».

Η κοπέλε περιέγραψε πως έπεσε κάτω για να αποφύγει τα σκάγια και πως έριξε και τη γιαγιά της κάτω για να τη γλιτώσει. Και συνεχίζει:

«Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου, νόμιζε ότι είχε φύγει, για να βγει έξω, αυτός ξαναγέμισε την καραμπίνα και την πυροβόλησε στο στομάχι».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη τελέστηκε η κηδεία της άτυχης γυναίκας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου