ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά τρία παιδιά σε τροχαίο στην Κοζάνη

νεκρά-τρία-παιδιά-σε-τροχαίο-στην-κοζά-757307

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης –Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους ενώ δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.

Τρεις είναι οι νεκροί, δύο 17χρονοι κι ένας 19 χρονος, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια κοπέλα 16χρόνων. Ένας ακόμα είναι ελαφρότερα τραυματισμένος.

Πολλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, και μικρές, ευτυχώς, αιμορραγίες, σε σημαντικά, όμως, ζωτικά όργανα, φέρει η 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα (με 3 νεκρούς), που σημειώθηκε γύρω στη 1:45 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, στο δρόμο Κοζάνης – Κρόκου.

Χειρουργήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

[ΑΠΕ – ΜΠΕ και kozan.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου