ΕΛΛΑΔΑ

Η τρελή νύχτα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στο γιοτ -Κοκτέιλ και χορός

η-τρελή-νύχτα-της-20χρονης-που-βρέθηκε-κ-758510

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες ώρες της 20χρονης Αυστραλέζας που πέθανε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Η 20χρονη influencer Σινέντ ΜακΝαμάρα χόρευε και έπινε με φίλους λίγες ώρες μόνο πριν πεθάνει, σε ένα μπαρ στην πόλη του Αργοστολίου.

Μάλιστα, ήπιε δύο κοκτέιλ με βάση τη βότκα -το ένα με το όνομα «Dragon’s Breath» και το άλλο «Mango Mangave»- και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς.

Η ΜακΝαμάρα και πέντε ακόμη μέλη του πληρώματος του σκάφους που δούλευαν έμειναν για δύο ώρες και έφυγαν στις 7.30 το απόγευμα, αλλά επέστρεψε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, με την νεαρή ξανθιά να χορεύει επάνω σε μια καρέκλα.

Μόλις 24 ώρες αργότερα -κατά τη διάρκεια της τελευταίας της βάρδιας στο πλοίο Mayan Queen IV, ιδιοκτησίας του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπελέρες- βρέθηκε αναίσθητη, μπερδεμένη σε σχοινιά στο πίσω μέρος του σκάφους.

Το άψυχο σώμα της ΜακΝαμάρα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αυστραλία συνοδευόμενο από τη μητέρα και την αδερφή της.

Ο διευθυντής του μπαρ που η ΜακΝαμάρα πέρασε το βράδυ της με φίλους το βράδυ πριν το τραγικό ατύχημα, δήλωσε στην Daily Mail πως έδειχνε πολύ «χαρούμενη».

Το μπαρ όπου πέρασε το τελευταίο της βράδυ η ΜακΝαμάρα.

«Όταν είδα τις ειδήσεις, αναγνώρισα την φωτογραφία της» λέει ο Μάκης Χαλιώδης, ο διευθυντής του μπαρ Baroque. «Είχε έρθει στο μπαρ με πέντε φίλους της στις 5.30 το απόγευμα την Τετάρτη. Κάθισε σε ένα από τα σκαμπό στο μπαρ με δύο άνδρες φίλους της και ήπιε δύο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Ένας από τους φίλους της αγόρασε και έναν γύρο σφηνάκια τεκίλα αλλά δεν ξέρω αν ήπιε κανένα. Όλοι φαίνονται πολύ χαρούμενοι. Περνούσαν καλά. Έφυγαν από το μπαρ στις 19.30, αλλά κάποιοι από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας, επέστρεψαν ξανά στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά που την είδα, είχε σηκωθεί σε μία από τις καρέκλες και χόρευε. Πρέπει να έμειναν για περίπου μισή ώρα τη δεύτερη φορά και στη συνέχεια έφυγε. Κάποιοι από τους φίλους της έμειναν μέχρι που έκλεισε το μπαρ στις 3 το πρωί.

Η κοπέλα θα συναντούσε την μητέρα της και την αδερφή της που θα έρχονταν στο νησί για διακοπές μαζί της, την ημέρα που πέθανε.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 20χρονη μπορεί να βίωνε έναν άσχημο χωρισμό λίγο πριν το θάνατό της. Η αστυνομία επανεξετάζει τώρα φωτογραφίες και μηνύματα που βρέθηκαν στο τηλέφωνό της, αφότου μερικά από τα μέλη του πληρώματος ενημέρωσαν τις Αρχές πως πρόσφατα είχε χωρίσει με τον σύντροφό της.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του πλοίου, οι οποίες πιστεύεται ότι έχουν καταγράψει τις τελευταίες της στιγμές, αποτελούν πλέον βασικό μέρος της έρευνας.

Εν τω μεταξύ, ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιώκας, μιλώντας στο CNN, επιβεβαίωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό. Στο λαιμό της εντοπίστηκαν ίχνη σχοινιού, αλλά, όπως τόνισε η εξέταση της σορού της άτυχης 20χρονης influencer του Instagram δεν έδειξε «ορατά σημάδια πάλης ή κακοποίησης». «Δεν είναι ακόμη εφικτό να πούμε αν ωθήθηκε ψυχολογικά να δράσει ή αν τελούσε εκείνη την ώρα υπό την επήρεια ναρκωτικών», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων «πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου