ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ οι Παξοί από τον θάνατο του ανήλικου τουρίστα – Το σκάφος που οδηγούσε ο πατέρας του

σε-σοκ-οι-παξοί-από-τον-θάνατο-του-ανήλι-797503

Σοκαρισμένοι είναι οι Παξοί από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γαίου και του Μογοννησίου, όταν ένας 15χρονος που επέβαινε σε νοικιασμένο ταχύπλοο, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας του, γλίστρησε, έπεσε στη θάλασσα και βρήκε φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους, που τον τραυμάτισε θανάσιμα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια, Άγγλοι οι οποίοι διαμένουν στην Αμερική, βρισκόταν στους Παξούς για διακοπές.

Όταν μαθεύτηκε η τραγική είδηση του θανάτου του 15χρονου «πάγωσε» η τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλώντας στο Corfutvnews, αναφέρθηκε στο γεγονός, συγκλονισμένος από το συμβάν.

«Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος ήταν ακαριαίος και οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία υπηρεσία», είπε ο δήμαρχος και τόνισε, μεταξύ άλλων: «Μεταφέρουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και ως Δήμος, όπου μπορούμε ή όπου μας ζητηθεί, είναι αυτονόητο, ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας». Κατέληξε, λέγοντας: «Το σκάφος είχε ενοικιασθεί από τον πατέρα του παιδιού, οποίος είχε δίπλωμα για ταχύπλοο σκάφος».


(Αυτό είναι το σκάφος που οδηγούσε ο πατέρας του νεαρού)

Πηγή: corfutvnews

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου