ΕΛΛΑΔΑ

Σγουρίδης: Λαζαρίδης και Κατσίκης δέχονται απειλές για τη ζωή τους. Απειλούν κι εμένα

σγουρίδης-λαζαρίδης-και-κατσίκης-δέχ-812835

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι Epsilon.

«Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση», σημείωσε.

Ο κ. Σγουρίδης υποστήριξε πως συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. «Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες».

Αναφορικά με τη δήλωση του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας και τις μετέπειτα διαψεύσεις από τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Κουίκ ανέφερε πως ότι «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία… Το “ότι είναι δυνατόν” νομίζω τα λέει όλα» τόνισε.

Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση απάντησε «αυτό που σας λέω ακριβώς, ό,τι είναι δυνατόν».

Όταν ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Καραγκούνης, τον ερώτησε γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα είπε ότι «ως δύναμη ευθύνης κατορθώσαμε να κρατήσουμε την ισορροπία που έπρεπε, θα οδηγήσουμε τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι και όταν θα έρθει η συμφωνία, εμείς τα εθνικά θέματα τα βάζουμε πάνω από την οικονομία».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου