ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό η 19χρονη. Προφυλακιστέα η μητέρα της

πετρούπολη-σε-κατ΄οίκον-περιορισμό-η-19-11814

Την προφυλάκιση της μητέρας της 19χρονης, η οποία σκότωσε το νεογέννητο παιδί της στο σπίτι της στην Πετρούπολη, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας. Αντίθετα, για την 19χρονη υπήρξε διαφωνία, καθώς ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση της και η ανακρίτρια να αφεθεί ελεύθερη. Πλέον, η νεαρή γυναίκα τίθεται σε κατ΄οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο.

Σήμερα (17.05.2019) η 19χρονη και η μητέρα της οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Η νεαρή έχει ομολογήσει πως σκότωσε το νεογέννητο βάζοντάς του χαρτί στο στόμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα της ήταν εκείνη που πέταξε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στα σκουπίδια. Ήταν 24 Φεβρουαρίου 2018. Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Τι υποστήριξε στην απολογία της η 19χρονη από την Πετρούπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Είπε ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Γι’ αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. «Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να λέει.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμέσως το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» είπε η 19χρονη.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπούλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου