ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για τη Στέλλα Ακουμιανάκη: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της. Τι κατέθεσε

δίκη-για-τη-στέλλα-ακουμιανάκη-ξέσπασ-12448

Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη κατά την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης.

Η Στέλλα, κατέληξε έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα, έπειτα από πολλές αναβολές, με πρώτη να καταθέσει η μητέρα της 16χρονης.

Η ίδια περιέγραψε τα όσα έζησε εκείνη την ημέρα αλλά και το σοκ που ένιωσε την ώρα που την είδε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Είχαμε πάει όλοι μαζί, οικογενειακώς στον Επιτάφιο. Όταν επιστρέψαμε η Στέλλα έβαλε τις πυτζάμες της και έπεσε για ύπνο. Όταν πήγα να την ξυπνήσω είδα πως έλειπε. Άρχισα να την παίρνω τηλέφωνα αλλά δεν την έβρισκα. Με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι η Στέλλα είναι εκεί. Ειδοποίησα τον άντρα μου και φύγαμε για το νοσοκομείο. Οι γιατροί μου είπαν ότι το παιδί το πήγαν στα επείγοντα με οξεία μέθη κι ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα. Εκεί ήταν και ο 17χρονος φίλος της ο οποίας είπε ότι την βρήκαν μεθυσμένη στα σκαλιά», επεσήμανε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η μητέρα της 16χρονης η οποία παράλληλα τόνισε πως όταν την είδε δεν την γνώρισε: «Την είχαν σε ένα φορείο στο διάδρομο. Όταν την είδα δεν την γνώρισα. Το κεφάλι της ήταν πρησμένο, σαν υδροκέφαλο».

Πηγή: cretapost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου