ΕΛΛΑΔΑ

Κορίτσια 16 και 15 ετών διέρρηξαν 12 σπίτια στις Σέρρες

κορίτσια-16-και-15-ετών-διέρρηξαν-12-σπίτια-σ-76202

Εδώ και 20 ημέρες, δυο ανήλικα κορίτσια αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν κέρδος κάνοντας διαρρήξεις στην πόλη των Σερρών! Από τότε και ως την στιγμή που ταυτοποιήθηκαν μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, «χτύπησαν» ένδεκα σπίτια.

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 16 και 15 χρόνων δρούσαν ακόμη και μέρα- μεσημέρι. Ωστόσο, όταν παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού ενός 89χρονου και μπήκαν μέσα με σκοπό να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν, τις είδαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, εξιχνιάστηκαν άλλες ένδεκα διαρρήξεις και απόπειρες σε τρεις από τις οποίες άρπαξαν μετρητά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους Έλληνες πατεράδες των δυο κοριτσιών ηλικίας 40 και 35 χρόνων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών μαζί με τις κόρες τους που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι πιτσιρίκες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου