ΕΛΛΑΔΑ

Πολύτιμα δώρα ζωής από ένα 11χρονο άτυχο αγοράκι

πολύτιμα-δώρα-ζωής-από-ένα-11χρονο-άτυχο-83507

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία δωρεάς οργάνων ενός μικρού αγοριού 11 ετών το οποίο κρίθηκε κλινικά νεκρό έπειτα από επιπλοκές που προκάλεσε η σοβαρή και επιθετική ασθένεια απ’ την οποία νοσούσε.

Οι γονείς με περίσσιο θάρρος και αφού κατάλαβαν ότι το αγγελούδι τους έχασε τη μεγάλη μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα αποφάσισαν να προβούν στην πολύτιμη δωρεά που θα σώσει πολλά παιδάκια που αυτή τη στιγμή ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.
Μετά τη γενναία απόφαση των γονέων, οι διαδικασίες ενεργοποιήθηκαν αστραπιαία και ήδη από το πρωί στο Ιατρικό Αθηνών είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης και μεταφοράς. Μάλιστα συνδράμουν και κλιμάκια χειρουργών απ’ το Λαϊκό Nοσοκομείο και από νοσηλευτικά ιδρύματα της Γερμανίας, όπου θα μεταφερθούν κάποια απ’ τα όργανα του μικρού αγοριού.

Στους γονείς του άτυχου 11χρονου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας για την απώλεια τους. Η γενναία απόφαση που έλαβαν, στην πιο δύσκολη ώρα για τους ίδιους που θα σώσει πολλά άλλα παιδάκια που δίνουν επίσης τη δική τους μάχη επιβίωσης, ας αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου