ΕΛΛΑΔΑ

Έπεισε ηλικιωμένη να της δώσει τον χρυσό σταυρό της για… τάμα

έπεισε-ηλικιωμένη-να-της-δώσει-τον-χρυ-201003

Έμπειρη στις απάτες ήταν μια 45χρονη Ελληνίδα που εξαπάτησε μια ηλικιωμένη στην πόλη της Δράμας, καθώς είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την 71χρονη γυναίκα να της δώσει το κόσμημα που φορούσε, με το πρόσχημα ότι θα ενίσχυε την κατασκευή τάματος σε μια εκκλησία.

Η δράστιδα κατάφερε να της πάρει έναν πανάκριβο χρυσό σταυρό, αλλά μετά τη φυγή της το πρωί του Σαββάτου, η 71χρονη συνομίλησε με οικεία της πρόσωπα που την ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε προοπτική να κατασκευαστεί τέτοιου είδους τάμα στον συγκεκριμένο ναό! Έτσι, κατήγγειλε την άγνωστή της γυναίκα στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας κινητοποιήθηκαν αμέσως για να την εντοπίσουν.

Το ίδιο απόγευμα, η 45χρονη ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Ο σταυρός της ηλικιωμένης βρέθηκε πάνω της και της αποδόθηκε. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που της άσκησε δίωξη για απάτη και η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια, για να εξακριβωθεί αν και άλλοι ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματά της.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου